Ik werk alleen op afspraak.

Ik ben bereikbaar op 06-15516466 of 0413-472759 tussen 9.00 uur en 18.00 uur

Werkdagen: maandag t/m donderdag

 

Hondentrimsalon Doggy's 

Goeiendonk 23

5492 VR Sint-Oedenrode (Boskant)

leoniebekkers7@gmail.com

 

Ik ben te bereiken via de rotonde in Boskant, borden Camping den Goeiendonk volgen. Goeiendonk staat al op de rotonde aangegeven.

Als u niet weet waar de trimsalon is kijk dan even op Google maps. Volg niet uw navigatie!! Deze stuurt u door een zandpad en dat is niet begaanbaar met name in de winter !!

 

Maak tijdig een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

 

Op het moment zit ik helemaal vol met het maximale aantal klanten, ik kan u nu niet als nieuwe klant helpen. Zou u graag op de wachtlijst willen voor wanneer er wel een plaats vrij komt, stuur even een mailtje naar mij en u krijgt bericht van mij als er weer plaats is.